1259x

Společně k cíli 2017

Máme za sebou 0. ročník akce s názvem Společně k cíli a dopadl nad naše očekávání, prostě báječně! Samozřejmě, že jsme narazili na pár chybek, ale budiž nám odpuštěny, byl to přeci jen 0. ročník. Budeme na nich makat, aby byl příští ročník mnohem lepší!

Prvotní myšlenka uspořádat podobnou akci vzešla před necelým rokem od Josefa Černého. Po několika schůzkách a debatách organizační skupiny ve složení Ilona Giertl, Oldřich Palas, Jiří Horník, Roman Krumphanzl a Dušan Uhlík, jsme se pustili do práce. I když to byl chvílemi opravdu boj, musím říci, že jsme měli štěstí na velmi milé lidičky, například co se úřadů týká. Ale hlavně se projevila neskutečná dobrosrdečnost lidí v našem okolí, kteří chtěli pomoci a pomohli bez nároku na jakoukoliv finanční odměnu, ať to bylo pomocí v rámci organizace, sponzoringu či věnování ručně vyrobených věciček do našeho stánku pro dobrou věc. Jediné, co jsme jim mohli poskytnout my jsou naše obrovská slova díků!

Motivace běžců a cyklistů byla veliká, šli do toho opravdu s vervou a toho si vážně ceníme. Svědčí o tom i fakt, že jeden běžec zvládl zaběhnout celých 48,5km. Celkem se zůčastnilo 54 hasičů z řad HZS, JSDH i SDH - 31 běžců a 23 cyklistů. Všem vám patří neskutečný obdiv a dík, protože bez vás by to opravdu nešlo.

A jak samotná akce nakonec dopadla? Zástupkyním Nadačního fondu Šance onkoláčkům jsme předávali šek na 61 131 korun. Tato částka však nebyla konečná. Po přičtení poslední pokladničky z Kyselských slavností a posledních prodaných kousků ze stánku se částka vyšplhala na NESKUTEČNÝCH 72 075 Kč! To je ale mega číslo, že jo?!!
Pokladničky + startovné: 28 754,- Kč
Stánek: 10 321,- Kč
Čepro a.s.: 30 000,- Kč

Chtěli bychom poděkovat hlavnímu partnerovi této akce Čepru a.s., který věnoval krásnou částku 30 000 korun. Neméně důležití jsou však i sponzoři, díky kterým jsme mohli tuto akci uspořádat:
WiTTE Automotive 8 000,-
Ostrovská teplárenská a.s. 3 000,- 
Mattoni - Karlovarská minerální voda 182 ks mattoni sport 0,75l
Všem opravdu moc děkujeme!!!

Byl to opravdu skvělý den, skvělý díky vám všem, kteří jste se na něm podíleli. Dodrželi jsme význam názvu této akce a dostali jsme se úspěšně SPOLEČNĚ K CÍLI!!!

Ilona Giertl a Oldřich Palas

 

Akce pro veřejnost v roce 2023

22. 7. Společné k cíli s hasiči
   
   

 ***Akce budou postupně vkládány*** 

Kontakt

Karlovarská 1342, Ostrov

tel: 353 844 021

mobil: 734 164 793, 725 052 511

email: info@hasiciostrov.cz

email: velitel@hasiciostrov.cz

Naši partneři

Město Ostrov
ČEPRO, a.s.
HZS KK
KSH Karlovarského kraje
Grandhotel Pupp
MP Ostrov
DK Ostrov
MDDM Ostrov
Ostrovská teplárenská, a.s.
WITTE Automotive
Asociace velitelů JSDH
Mattoni
GAVEN PRINT, s.r.o.
Družba Ostrov
Železářství u Volkovjaka
CAR POINT Karlovy Vary
VLNAP Nejdek, a.s.
Léčebné lázně Jáchymov
Marius Pedersen Ostrov
AZ-PRESENT
Toner-online, s.r.o.
Steen QOS
Pomáhej srdcem z.s.
Tyrk stage
Věznice Ostrov
Tesco HM Ostrov
Vodárny a kanalizace KV
OSA
Svatavské strojírny
EVROmat
Zetor servis Odeř
Czech-cont s.r.o.
Uhelné sklady Buťa-Buťová
Vyzbrojna.cz
Šicí stroje VIK
Paintball Arena Cheb
Escape v Chebu
Hra začína